Afhaal service


Behalve dat u bij Grieks restaurant Leonidas in Lanaken kunt komen eten, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de afhaalservice. Vooraf telefonisch bestellen is hierbij wenselijk.  Voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig!

 


Speciale evenementen


Wilt u een feest geven, een verjaardag vieren of gewoon met een groep komen eten, kan Grieks restaurant Leonidas diverse mogelijkheden bieden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!


Speciale opening
 

Het is mogelijk op zondag vanaf 12.00 te komen eten met minimaal 6 personen. Hiervoor dient vooraf  gereserveerd te worden.

Over ons

 

Grieks restaurant Leonidas bestaat inmiddels al meer dan 27 jaar. Elia en zijn vrouw Anna heten u van harte welkom. De menu kaart is een samenstelling van typische Griekse gerechten, waar invloeden van zowel de keuken van het Griekse vasteland als de Griekse eilanden herkenbaar zijn.  Ze bezoeken regelmatig Griekenland om de Griekse smaakbeleving verder te perfectioneren. Alle gerechten en sauzen worden zelf vers bereid en voorzien van kruiden uit eigen (kruiden) tuin.