Tel: +32 (0) 89 72 28 87
Onze hoofdgerechten
Alle vlees en visgerechten worden geserveerd met frieten en griekse salade.
Onze souvlaki speciaal wordt gemaakt van varkenshaas en is 2x zo groot als een normale souvlaki. U kunt deze bij menu 10 bestellen of via "stel uw schotel zelf samen".
Reserveringen
Tel: +32 (0) 89 72 28 87
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Gesloten
17.00 - 21.30
17.00 - 21.30
17.00 - 21.30
17.00 - 21.30
16.00 - 21.30
Hoofdgerechten
(inclusief Griekse salade en frieten of Griekse pasta of brood)
Menu 1; € 18,50
Keftes, 4 stuks
Menu 2; € 21,00
Souvlaki, 4 stuks
Menu 3; € 24,00
Lamskotelet, 4 stuks
Menu 4; € 22,50
Souvlaki 2 stuks, lamskotelet 1 stuk, kipvleugel 1 stuk en varkensrib 1 stuk
Menu 5; € 20,50
Souvlaki 2 stuks, keftes 1 stuk, gyros halve portie
Menu 6; € 20,00
Varkensribbetjes, 4 stuks
Menu 7; € 18,50
Gyros
Menu 8; € 20,00
Kipgyros
Menu 9; € 22,50
Souvlaki 2 stuks, lamskotelet 2 stuks, gyros halve portie
Menu 10; € 21,50
Souvlaki special: (spies van varkenshaas/paprika/ui)(2st.)
Menu 11; € 39,50 (Dit menu is voor 2 personen)
Souvlaki 2 stuks, lamskotelet 2 stuks, Keftes 2 stuks, gyros
Menu 12; € 74,50 (Dit menu is voor 4 personen)
Souvlaki 4 stuks, lamskotelet 4 stuks, Keftes 4 stuks, gyros
Menu 13; € 20,50
Kipsouvlaki, 3 stuks
Menu 14; € 25,50
Gamba's, 6 stuks ongepeld
Menu 15; € 24,00
Gepelde scampi's in tomatensaus
Menu 16; € 19,50
Panga visfilet
Menu 17; € 21,00
Gavros, gebakken visjes
Menu 18; € 22,50
Kalamaria, gefrituurde inktvisringen
Menu 19; € 45,50 (Dit menu is voor 2 personen)
Visschotel met: Panga visfilet 2 stuks, Gepelde scampi 8 stuks, Gamba’s 2 stuks,
Kalamari en Gavros voor 2 personen.